Homepage

Static GoogleMap PlaceholderStatic GoogleMap Placeholder 

<br></br>

 

 

Welkom!


CCCP is een creatief televisie- en reclamebureau waar bijzondere TV-formats worden ontwikkeld en geproduceerd, reclamecampagnes tot stand komen en waar bedrijfsfilms en videoclips worden gemaakt. Opgericht en gerund door jeugdvrienden Mattias Schut, Creatief Directeur en Eelco Keune, Commercieel Directeur.

Het bedrijf draait om bijzonder creatief talent dat bij CCCP zijn thuis vindt en wordt gekoesterd.


De reclame-afdeling van CCCP kenmerkt zich door relevante, spraakmakende campagnes die naadloos aansluiten bij de doelgroep en die meestal niet aandoen als reclame. Vorig jaar werd de interactieve Hema Viral - die met die omvallende producten- bekroond met een Leeuw in Cannes en de Webby award in New York voor 'beste viral wereldwijd'. Dit jaar gooide CCCP hoge ogen met de “Lopen over water”, een virale campagne voor het Engelse sportschoenenmerk Hi-tec.


De afdeling TV-formatontwikkeling in Amsterdam richt zich voornamelijk op reality, comedy en non-spot. Denk hierbij aan Look of Love, Draadstaal, 6Pack en Dr. Ellen (vanaf volgend jaar). Alle comedyprogramma's ontwikkelt en produceert CCCP samen met Jan Jaap van der Wal, onder de naam Station CCCP.


De CCCP-vestiging in Rotterdam richt zich speciaal op opdrachtfilms,videoclips en documentaires en wordt geleid door Andre Freyssen. CCCP Rotterdam maakte vorig jaar de succesvolle en bijzonder indringende documentaire Free Kempi.

 

+31 (0)20 531 2222

info@cccp.nl

 

Willem Fenengastraat 16

1096 BN Amsterdam

The Netherlands

 

+31 (0)10 714 4863

info@cccp.nl

 

Botersloot 9D

3011HE Rotterdam
The NetherlandsFacebook
Twitter
LinkedIn
Hyves
technische uitvoering: GreenLight Solutions